ATLAIST SAEIMU
Sazināties ar petīcijas autoru
Nekad neesmu bijusi par kāda ministra vai valdības atlaišanu, bet ... visam sava reize. Šoreiz arī es esmu PAR!
Re: Re:
lasies dēt ar savu krieviju! tādus gaisa jaucējus kā tu ir jānodod drošības policijai.
Lūgums redakcijai - dzēsiet šo pretvalstisko petīciju!
es domaju,kad nekas nemainisies,aizies vieni un atnaks citi. vienigais uz ko mes varetu ceret,kad vini nebus sliktaki.
bet kā jūs nesaprptat tas jau sen bija ieplānots ka tā būs un tagad viņi berzē rokas lai tā notiktu.Ko jus te ierosinat. Tas ir skumji bet viņi paši ir izdevuši tādu likumu ka atkarīga viņu alga no minimālās algas unvis.
Kāda jēga atkaist? Ievēlēs vietā tādus pašus pidarus kas rīkošies tāpat.
Domāju ka jārīkojas savadāk. Pa muti visiem kas tur sēž..izņemot dažus,kas tiešām kko daram. Lai sāk domāt ar galvu.
A tā vecenes pirmās...neko nejēdz no politikas
Pietiks nicināt un ņirgāties par tautu. 100 % piekrītu kad kkam ir jāmainās. Esmu gatavs iet uz visu.
peticija
Šī ir pretvalstiska petīcija,kura ir jāizvāc no mēdijiem.Organizatori pat necenšas rakstīt pareizā latviešu valodā.
ar Straujumu priekšgalā.
Vecakiem ar skoleniem...kapec...tapec kad valdiba sev paaugstina algas vini nevar iztikt ,,,bet ko darit tiem kas dzivo tikai uz 200 eir.menesii..Valdibas viri ko jus darat?
deputati tikai grib eest!!!
Hhh
Kas šī pa majas lapu, un kāda jega ir balsot?
Vai te viss or oficiāli, jeb tikai tā?
| This discussion has been closed. |